Montage

Sloop en nieuwbouw zijn vanuit het oogpunt van duurzaamheid lang niet altijd de beste oplossing voor het verbeteren van de beeld-,werk-, of woonkwaliteit. Niet voor niets is de renovatiemarkt al flink wat jaren sterk groeiende. Montisol is uw deskundige gesprekspartner en heeft een adviserende en uitvoerende rol bij renovatie projecten.

KIEZEN VOOR RENOVATIE

Veel opslag- en productiehallen, kantoren en publieke gebouwen zijn aan renovatie toe. De aanzienlijk verouderde panden voldoen niet meer aan de hedendaagse esthetische normen en vragen om vernieuwing.Waarom adviseert Montisol renovatie?

  • Sloop en nieuwbouw brengen hoge kosten met zich mee en vergen veel tijd.
  • Verouderde gebouwen zijn vaak moeilijk te verhuren, na restyling zorgt een betere uitstraling voor meer commerciĆ«le mgoelijkheden.
  • Duurzaamheid en bewust consumeren zijn belangrjike onderwerpen in de hedendaagse maatschappij.

DAMWAND DAK- & GEVELBEPLATING

Of het een bedrijfspand, kantoorgebouw, opslag-of pordutiehal of distributiecentrum betreft, een verzorgde en hedendaagse uitstraling is belangrijk. Gevelbekleding speelt hierbij een grote rol. Montisol biedt u slimme en creatieve oplossingen voor elke gevel. Om welke stijl of toepassing het ook gaat, Montisol weet ieder pand een unieke en karakteristieke uitstraling te geven.