Spouwmuurisolatie

Het aanbrengen van een isolerende laag tussen uw binnen- en buitenmuur heeft twee voordelen: de warmte wordt binnen gehouden en uw pand wordt van buitenaf tegen de kou beschermd. Deze investering betaalt zich terug door de energie die u bespaart.

Purschuim is een vloeibaar mengsel dat tochtvrij en volledig waterafstotend is. Rot-en schimmelvorming is uitgesloten.

Het is verkrijgbaar als kant-en-klaar schuim in spuitbussen of als eindfabrikaat zodat het een isolerende functie heeft.

Bij de bewerking van purschuim komen schadelijke stoffen vrij dus het dragen van beschermende kleding is noodzakelijk.

BTW VOOR ISOLATIE VERLAAGD

Sinds 1 juli 2009 is het BTW-tarief voor isolatie verlaagd van 19 procent naar 6 procent. Het verlaagde tarief geldt zowel voor dak-, muur- als vloerisolatie voor woningen die ouder dan twee jaar zijn. Het wordt hierdoor nog aantrekkelijker om uw woning te isoleren!

De belangrijkste voordelen van spouwmuurisolatie zijn:

  • Lager energieverbruik, dus lagere energierekening
  • Hoger wooncomfort, in de winter is het behaaglijk warm, in de zomer blijft het langer koel
  • Vochtproblemen (condens) op de binnenmuren zijn na het isoleren verleden tijd

 

 GEVELISOLATIE

Door gebruik te maken van de modernste isolatietechnieken is Montisol in staat op locatie elk te isoleren gebouw te voorzien van een naadloos gespoten isolatielaag. Tijdens de bouw van huizen kunnen betonelementen en metselwerk razendsnel worden meegeïsoleerd. Koudebruggen worden perfect geïsoleerd terwijl het Polyurethaanschuim zich voegloos aansluit aan kozijnen. Het polyurethaanschuim heeft de hoogst denkbare isolatiewaarde en is uiterst duurzaam.