Industriële isolatie

Industriële isolatie kent geen geheimen voor isolatiebedrijf Montisol. In Nederland maken opdrachtgever gebruik van de expertise en ervaring van Montisol. of het om tanks, koelcellen, febriekshallen, worden voorzien van isolatie in elke gewenste dikte. Bij industriële isolatie gaat het om het kritisch productieproces en het voldoen aan alle wettelijke normen.

De spraymethode wordt door montisol toegepast om op de meest efficiënte wijze tanks of andere grote oppervlakken te isoleren met ter plaatse gespoten polyurethaan. Montisol kan, voor wat betreft bijvoorbeeld het sprayen van tanks, bogen op een jarenlange ervaring, opgedaan in binnen- en buitenland. Deze spraymethode levert een naadloze isolatie met hoog isolerend vermogen op. Tevens kan de isolatie worden afgewerkt met een weersbestendige coating.

 

VCA gecertificeerd

 

Montisol is gespecialiseerd op het gebied van thermische isolatie van tanks in de industrie. Onze specialisatie betreft het aanbrengen van naadloze polyurethaanisolatie door middel van spuit of giettechniek. De isolatielaag kan zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde van de tank worden aangebracht en eventueel worden afgewerkt met een weersbestendige coating.